Beat your Barriers
Gezondheidsmetingen en gave buitentrainingen voor iedereen op elk niveau!

Beat your Barriers Challenge Rob & Bert, 

Leuk dat je interesse hebt in onze Challenge. Op deze pagina zullen wij jullie, vanaf 2 maart, een kijkje in ons leven geven: Wat eten wij, hoe sporten wij, maar vooral ook waarom we dat doen. De uitdaging voor Rob is om 10 kilo af te vallen in 10 weken. De uitdaging voor Bert is om voor een podiumplek te strijden tijdens de Koning van Spanje trail in het heuvelachtige Limburgse landschap. Aangezien de Koning van Spanje trail op 10 mei 2020 is, wordt dat ook de einddatum van deze challenge.


Iedereen is anders en daarom zal de uitwerking voor iedereen anders zijn. Toch werkt het volgende protocol voor iedereen, omdat hierbij de eigen waarden als input worden gebruikt. Hier het protocol:

Een nulmeting om het huidige fitheidsniveau in kaart te brengen: 

  • Meting lichaamssamenstelling met een BIA scan: Gewicht, Vetpercentage, Spierpercentage en Visceraal vet
  • BMR (Basaal Metabolisme in Rust) bepaling volgens de herziene Harris en Benedict methode: Hoeveel kilocalorieën  als input voor het persoonlijke voedingsschema, rekening houdend met het huidige inspanningsniveau, de trainingsintensiteit en de persoonlijke doelstelling 
  • Een inspanningsmeting om het huidige fitheidsniveau te bepalen en gerichte persoonlijke trainingsschema's te maken


Voortgangsmetingen om bij te kunnen sturen indien gewenst.

  • Iedere week registreren wij de voortgang, zodat we op basis van die meting bij kunnen sturen als dat nodig is


Al onze ervaringen zullen wij hier met jullie delen. Vind je het leuk om dit te volgen, hou dan deze site en ons Instagram account in de gaten.


Rob & Bert

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram