Beat your Barriers
Gezondheidsmetingen en gave buitentrainingen voor iedereen op elk niveau!

 Wij zijn Rob en Bert, 

Aan het einde van 2018 zijn wij begonnen met Beat your Barriers. We houden van gave dingen doen, lekker buiten sporten en dat delen we graag met zo veel mogelijk mensen! Daarom hebben we onszelf als doel gesteld om iedereen te laten ervaren hoe leuk het is om in groepsverband lekker buiten bezig te zijn met je gezondheid!

Tijdens onze trainingen, word je uitgedaagd om jouw grenzen te verleggen. Binnen no time ga jij merken dat je fitter wordt! Daarnaast doen we meerdere keren per jaar mee aan obstacle runs. Dus als je het leuk vindt om daar een keer gericht naartoe te trainen dan bieden wij daar complete pakketten voor aan. Tijdens zo'n traject komen alle aspecten van een obstacle run aan bod en worden verschillende metingen gedaan. Dat geeft een perfect beeld van jouw huidige fitheid en daarmee kunnen we een persoonlijk trainingsplan op maat maken, zodat jij optimaal voorbereid aan de start staat!

Kom gerust een keer vrijblijvend proberen of onze trainingen bij jou aansluiten! Als je interesse hebt kun je hier jouw gegevens achterlaten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram