Beat your Barriers
Gezondheidsmetingen en gave buitentrainingen voor iedereen op elk niveau!

Leuk om jullie wat meer te vertellen over wie ik ben. 

In tegenstelling tot Bert ben ik geen enorme sportfanaat die al jaren het ene na het andere PR verbetert. Vroeger heb ik aan wedstrijdzwemmen en waterpolo gedaan en daarna een aantal andere sporten zoals squash, hardlopen en de apparaten in de sportschool. Voor mijn werk reis ik regelmatig en hierdoor kwam het sporten er niet meer van. 

Langzaamaan werd ik minder fit en voelde ik mij niet gezond meer. Vooral het rennen achter de fiets aan toen mijn dochter leerde fietsen, of het 2 trappen op rennen als ze lekker samen aan het spelen waren in de speelkamer, vertelde mij dat ik echt weer aan de bak moest. Bert kende ik nog van vroeger, wij woonden in dezelfde straat en gingen naar de dezelfde school. Dus het contact was snel gelegd. Samen zijn wij flink aan de bak gegaan met een schema en tussentijdse evaluaties om de voortgang te bewaken. 

In een relatief korte periode heb ik hierdoor flink progressie bereikt. Tijdens het eerste gesprek vroeg Bert mij wat mijn uiteindelijke doel was, een Strong Viking run doen was mijn antwoord. Zo is het idee om te beginnen met Beat your Barriers ontstaan, lekker samen trainen in de buitenlucht in een combinatie van kracht en hardlopen. Maar wel met veel plezier! Het resultaat kunnen jullie hier op deze pagina zien. Man wat zijn wij trots dat er zoveel leuke mensen van allerlei niveau zo lekker aan het sporten zijn gegaan en de vaak (persoonlijke)doelen die hierdoor bereikt zijn en letterlijk de Barriers (grenzen) die geBeat zijn….Applaus voor jullie!!
Ik hoop je snel een keer te spreken tijdens of na een training…tot ziens.

Groet Rob 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram