Beat your Barriers
Gezondheidsmetingen en gave buitentrainingen voor iedereen op elk niveau!

Ons obstacle run trainingstraject zorgt ervoor dat jij 100% voorbereid bent voor een obstacle run!

 Het overwinnen van een  obstacle run is gaaf! Omdat het geen alledaagse bezigheid is om een parcours over een onherbergzaam terrein met uitdagende obstakels te bedwingen, is een gedegen voorbereiding een vereiste. Die voorbereiding hebben wij voor jou op poten gezet. Een gericht trainingsplan voor iedereen op ieder niveau, waarbij alle facetten van het volbrengen van deze ultieme uitdaging aan bod komen. Van kleding, tot voeding tijdens en voor de wedstrijd, van verschillende technieken om de obstakels de baas te zijn, tot de meest efficiënte manier van hardlopen. Kwaliteit is voor ons het belangrijkste en wij gaan er alles aan doen om jou optimaal voorbereid aan de start van jouw obstakel run te laten staan. 

Het traject bestaat uit gerichte training met verschillende meetmomenten om jouw voortgang te bewaken. Om een goed beeld van jouw huidige fitheid te krijgen meten we aan het begin van dit traject jouw fysieke grenzen. Op basis hiervan maken wij een gericht persoonlijk trainingsschema. 

Binnen dit schema zijn wij zo flexibel mogelijk. Er zijn 3 opties beschikbaar, welke afhankelijk van jouw huidige fitheid in duur aangepast kunnen worden. Daarnaast is het ook mogelijk om losse onderdelen van de verschillende trajecten te volgen. De kosten hiervoor kun je op de kostenpagina vinden:


Optie 1: Lightning

Bij een Lightning abonnement krijg je na de intake en basismetingen een schema waarmee je volledig zelfstandig naar een obstakel run toe kan trainen. Maandelijks is er een contactmoment via de mail voor een korte evaluatie en om de trainingen door te spreken. Hierna krijg je het schema voor de volgende maand. Halverwege het traject neem je deel aan de meting om de vooruitgang te laten zien. Op basis daarvan kan jouw schema nog nauwkeuriger worden  samengesteld voor de laatste  maanden.  De clinics en speciale activiteiten zijn tegen betaling toegankelijk.

Een Lightning abonnement is geschikt voor mensen die heel goed zelfstandig kunnen trainen op basis van een trainingsschema welke is afgestemd op het huidige fitheidsniveau. 


Optie 2: Beast

Bij een Beast abonnement krijg je een trainingsschema voor 3-4 keer per week trainen. Waarvan 1-2 krachttraining en daarnaast 2 hardlooptrainingen. In groepsverband mag je dan 1 keer per week deelnemen aan de Beat your Barriers training. De rest train je op eigen initiatief. De beginmeting en de meting halverwege het traject zijn hierbij wel inbegrepen, zodat we de voortgang kunnen registreren en bij kunnen sturen indien gewenst. De clinics en speciale activiteiten zijn tegen bijbetaling toegankelijk.


Een Beast abonnement is geschikt voor mensen die het prima vinden om redelijk zelfstandig op een verantwoorde manier gericht naar een gaaf doel toe te trainen.


Optie 3: Hurricane

Bij een Hurricane abonnement krijg je een trainingsschema voor 3-4 keer per week trainen. Binnen dit trainingsschema ga je veel in groepsverband onder begeleiding van ervaren trainers binnen hun vakgebied sporten. Wekelijks ga je 2 keer begeleid en 1 keer zelfstandig trainen. De zelfstandige training is een hardlooptraining. Daarnaast zijn alle clinics en speciale activiteiten inbegrepen, zodat jij je volledig kunt focussen op het einddoel, het volbrengen van een obstakel run! 


Een Hurricane abonnement is geschikt voor iedereen die het gezellig vindt om in een groep, met veel begeleiding, op een gestructureerde manier gericht naar een supergaaf doel toe te trainen.


Losse modules die kunnen worden bijgeboekt:

Voor iedereen die nog meer inzicht wil in zijn of haar gezondheid, of die nog net even wat meer begeleiding willen biedt beat your barriers de volgende losse modules aan:

-         Voeding op maat,

-         Inspanningsmetingen,

-         Rustmetingen,

-         Hardloopanalyses,

-         Personal training.

 Wil je hier meer informatie over, stuur dan een bericht naar info@beatyourbarriers.nl.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram